3D mezoniti – tretman za rejuvenaciju

3D MEZONITI LICA

3D mezoniti (specijalne biorazgradive niti)  predstavljaju noviju metodu za neoperativno podmlađivanje i zatezanje kože. Zbog izuzetnih rezultata u regeneraciji kože, mezoniti su postale jedan od najtraženijih anti aging tretmana u svetu i kod nas. Kada je reč o licu, 3D mezoniti se koriste prvenstveno za zatezanje zrelije i opuštenije kože koja je izgubila svoju prirodnu elastičnost, ali sve češće i kao preventivni tretman kojim se pravovremeno sprečava opuštanje kože kod mlađih osoba. Ukoliko se aplikuju na određeni način, mezonitima se mogu tretirati i bore glaberalne regije, kao i bore na čelu i oko očiju. 

3D MEZONITI TELA

Kada je reč o telu, ukoliko se mezoniti aplikuju na određeni način, pored zatezanja kože, može se dodatno stimulisati i topljenje potkožnog masnog tkiva na kritičnim delovima tela gde postoji višak.

KOJE SE REGIJE NAJČEŠĆE TRETIRAJU?

Mezoniti se mogu primenjivati kako kod podmlađivanja kože lica i regije vrata, dekoltea i podbratka, tako i kod kritičnih delova tela, poput kože nadlaktica, zadnjice, stomaka, butina i regije kolena.

KAKO IZGLEDA TRETMAN?

Okosnicu tretmana čine mezoniti, specijalne biorazgradive niti, koje se aplikuju u različite slojeve kože kako bi se napravila trodimenzionalna „armatura“ ili „mreža“. Nakon aplikovanja, mezoniti počinju da se postepeno razgrađuju, stimulišući proizvodnju kolagena i elastina, čime se koža zateže i dobija na punoći i sjaju.

EFEKTI

U zavisnosti od tretirane regije i njene specifičnosti, koriste se mezoniti različitih debljina i dužina, što utiče i na brzinu njihove razgradnje koja traje do šest meseci. Na rezultate ovog tretmana utiču i zrelost kože i individualna problematika, ali efekti mogu biti vidljivi i do dve godine.

KOMBINACIJA MEZONITI SA DRUGIM TRETMANIMA

U kombinaciji sa mezoterapijom ili PRP (”vampirskim”) tretmanom, mezoniti mogu dati izuzetne rezultate u održavanju sjajne, zdrave i zategnute kože. 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *