Ništa bez žena

Tretmani dr Anica Jevremović iskustva
Dan žena, 8. mart ove godine obeležili smo radno i humano.

 

Postali smo deo divne akcije „Ništa bez žena“ u organizaciji Instituta za transfuziju krvi Srbije i Crvenog krsta Beograda. To je akcija dobrovoljnog davanja krvi, koja se organizuje osmu godinu zaredom.

 

Između ostalog, zbog ove akcije porastao je i procenat davanja krvi među ženama, jer žene znaju koliko jedna drugoj mogu da pomognu. Zato smo se i mi uključili u ovu prelepu akciju zajedno sa našom karatistkinjom Tanjom Petrović i glumicom Lenom Bogdanović.

 

Tom prilikom podelili smo prigodne poklone za hrabre žene – dobrovoljne davaoce krvi, u vidu vaučera sa čak 50 posto popusta na naše usluge. U akciji su učestovale žene iz sveta politike, medicine, kulture i sporta, predstavnice različitih profesija u prepoznatljivim uniformama, kao i mnoge građanke Beograda.

 

Akciju su podržale i glumice Dara Džokić, Gorica Popović, Mina Lazarević, Tamara Aleksić, novinarka Tanja Peternek, sportistkinje iz Sportskog društva „Crvena zvezda“, košarkašice „Partizana“, fudbalerke Fudbalskog kluba „Rad“, kao i mnoge javne ličnosti.

 

Drago nam je da smo bili deo ove akcije, čiji je cilj podizanje svesti o značaju učešća žena u dobrovoljnom davanju krvi.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *